Welkom bij het Kenniscentrum van John Vermeulen Fietsplezier!
Wij delen hier onze kennis en vakmanschap als het gaat om fietsplezier!

‘Het nieuwe pompen’. De nieuwe Airstep van SKS Germany.

Een fietsband met de voet oppompen is veel minder belastend voor het lichaam dan met de handen, armen en rug.

Tegen die achtergrond ontstond de AIRSTEP, een innovatieve voetpomp, ontwikkeld in samenwerking met SQlabs en daarmee ergonomisch verantwoord. De voetpomp bouwt druk op tot 7 bar/102 psi. Van de eerste tot de laatste slag gaat dat licht en gemakkelijk, dankzij de innovatieve pomptechniek. De druk is nauwkeurig te bepalen via een grote manometer. De multivalve ventielkop maakt de AIRSTEP geschikt voor alle typen ventielen. Na het pompen wordt het pedaal ingeklapt, de spiraalslang opgerold in de pomp zelf en kan de pomp ruimtebesparend aan de muur hangen.

Made in Germany

Degelijkheid en duurzaamheid stonden ook bij dit product van SKS Germany voorop. Het pompen gaat via een robuust, ergonomisch gevormd aluminium voetpedaal. Alle toegepaste materialen zijn kwalitatief hoogwaardig en op de pomp rust dan ook een fabrieksgarantie van vijf jaar. Met de AIRSTEP maakt SKS Germany pompen gemakkelijker dan ooit. In het bijzonder voor mensen met wat minder spierkracht.

 

AIRSTEP wint TAIPEI CYCLE d&i award 2018

Tijdens de TAIPEI CYCLE Show won de nieuwe AIRSTEP van SKS Germany the Taipei Cycle D&I Award 2018. Bij toekenning let men vooral op bijzonder design en innovatie. The AIRSTEP versloeg een groot aantal anderere inzendingen en overtuigde de jury met de gebruiksvriendelijke bediening, het Duitse vakmanschap en de aandacht voor details.

Meer weten over de SKS Airstep?

Onze collega’s in Uden, Eindhoven en Geldrop staan voor u klaar. Bel nu:  In Uden: 0413 – 25 01 67, in Eindhoven: 040 – 241 67 77, of in Geldrop: 040 – 286 25 71. De koffie staat klaar in één van onze winkels aan de Liessentstraat 2C   in Uden, de Elckerlyclaan 93 in Eindhoven of de Laan der Vier Heemskinderen 2 in Geldrop.