Heeft uw fiets een reparatie of servicebeurt nodig? Maak dan hier online uw werkplaats afspraak:

Reparatieplanner Geldrop Reparatieplanner Eindhoven
  • Home
  • De Fietsstandaard van John Vermeulen Fietsplezier

DE ACHT GARANTIES VAN DE HOGE FIETSSTANDAARD VAN JOHN VERMEULEN FIETSPLEZIER

John Vermeulen Fietsplezier garandeert zorgeloos fietsplezier. Om dit te bereiken handhaven wij onze hoge Fietsstandaard. Ontdek de Acht Garanties van de hoge standaard voor service en onderhoud voor fietsen die wij handhaven. Door de Fietsstandaard van John Vermeulen Fietsplezier hebben de vakmensen van deze fietsenzaak ook plezier in hun werk. Structuur geeft rust en dat is te merken, bij de medewerkers van John Vermeulen Fietsplezier en bij onze klanten.

1. Bij reparatie een gratis leenfiets.

Kan uw fiets niet onmiddellijk worden gerepareerd, geen nood.

Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook indien gewenst gratis een goede leenfiets ter beschikking.

Bovendien hebben wij zelfs elektrische leenfietsen beschikbaar.

2. Zadel omruilgarantie.

Indien u een nieuwe fiets koopt en u kunt maar niet wennen aan het originele zadel dan is het altijd mogelijk om dit zadel te ruilen voor een beter passend zadel. Fietsplezier boven alles!!

3. Voor aankoop een gratis proefrit.

Maak voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze een proefrit op de gewenste fiets! Deze ervaring zal vast en zeker bevestigen dat u de juiste fiets heeft gekozen!

4. Diverse servicepakketten bij elke op maat geleverde nieuwe fiets.

Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets een afleverbeurt en de eerste onderhoudsbeurt kosteloos aanbieden.

5. Niet goed? Zonder problemen geld terug.

Bent u echt niet tevreden met uw aankoop dan krijgt u zonder problemen uw geld terug, mits het product onbeschadigd is natuurlijk. Dit geldt bij John Vermeulen Fietsplezier zelfs voor fietsen, tot maximaal 2 weken.

6. Quick service voor kleine reparaties.

Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft tot 15 minuten, is er de speciale ‘quick service’ waardoor de reparatie snel of zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd terwijl u wacht of even boodschappen gaat doen. Zodoende kunt u weer snel op uw gerepareerde fiets stappen!

7. Kwaliteitsgarantie op alle reparaties

Bij John Vermeulen Fietsplezier staat vakmanschap voorop en onze mensen zijn speciaal opgeleid voor o.a. het repareren van uw fiets. Als professionele organisatie geven wij u natuurlijk kwaliteitsgarantie. Dat betekent voor u altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets.

8. Officieel BOVAG lid

WINKELS

Indien u vragen heeft, neem dan contact op met collega’s van één van onze winkels:

Adres

Elckerlyclaan 93
5625 EP Eindhoven

040 241 67 77

info@johnvermeuleneindhoven.nl

Adres

Laan der Vier Heemskinderen 2
5664 TJ Geldrop

040 286 25 71

info@johnvermeulengeldrop.nl

© 2021 John Vermeulen Fietsplezier –

Realisatie website: Pitbull Content