Belangrijk bericht van John Vermeulen Fietsplezier

Ook bij John Vermeulen Fietsplezier volgen we het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet. Als uitgangspunt volgen wij de adviezen van het RIVM op, waarbij winkels (vooralsnog) open blijven.

 

Belangrijk: houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand. Voor uw en onze veiligheid. Bedankt!

Klantenstroom
Onze openingstijden blijven zoals ze waren. Kom zoveel mogelijk op een rustig moment.
Kom zoveel mogelijk alleen of met z’n tweeën naar de winkel. Het is niet toegestaan om met het hele gezin of vriendengroep te komen. De toegang wordt dan geweigerd.
Bij de winkelingang vangen we u op zodat we u het meest efficiënt kunnen helpen.
Zowel in de winkel als in de werkplaats hebben we op de grond een streep getrokken tot waar u kunt staan en op die manier houden we ons aan de 1,5 meter afstand.

Uitleveren van nieuwe fietsen
Normaal gesproken zetten wij iedere klant tot in detail goed op de fiets, gezien de omstandigheden van nu is dit lastiger. We rekenen op uw begrip hiervoor. Zodra de Corona-crisis voorbij is bent u van harte welkom om de laatste millimeter te finetunen.
We hopen dat u alsnog tevreden bent en hier ook zelf deels verantwoording voor wilt nemen. Bent u niet tevreden, vertel het ons! Niet achteraf, maar direct, dan helpen we u!

Levertijden
Vlak voor de Corona-uitbraak hebben we heel veel fietsen ingekocht. We hebben op dit moment ruim 1000 fietsen op voorraad. Heel veel fietsen kunnen we dus direct, zonder levertijden en zonder risico op vertraging, aanbieden.
We hebben op dagelijkse basis contact met onze leveranciers, we zijn goed op de hoogte van verwachte levertijden en anticiperen op tekorten.
We verwachten wél dat de levertijden op korte termijn flink gaan oplopen. Veel toeleveranciers van fietsfabrikanten zitten in Wuhan, waar het virus begon. Nu zijn er grote problemen in Europa. Op termijn verwachten wij schaarste bij de meest populaire merken en producten.

Inruilacties en aanbiedingen
Onze inruilacties en aanbiedingen blijven uiteraard gewoon geldig en vullen we waar mogelijk aan. Wat extra fietsplezier in deze bijzondere tijd doet iedereen vast goed.

© 2020 John Vermeulen Fietsplezier –

Realisatie website: Pitbull Content